Meer weten over ons forum

Floqz werkt met een forum om woningzoekenden te helpen. Woningzoekenden kunnen allereerst hun woonvraag of woonaanbod plaatsen op de website van Floqz. Vervolgens kan op het forum het gesprek worden gevoerd over de woonvragen en het woonaanbod. Specialisten en andere woningzoekenden kunnen meedoen met deze gesprekken.

Zo werkt het

Het forum kent een indeling:

  • Ter ontdekking van de woningmarkt, tref je op de website inspirerende blogs, woonavonturen en ook de organisatie van WoonEvents. Allemaal onderwerpen, waarover je in de groene categorieën verder kunt spreken op het forum.
  • De ingediende woonvragen en het woonaanbod krijgen een plaats op de website en worden door ons doorgelinkt naar het forum. Op de website kan gemakkelijke gezocht worden door alle woonvragen en het woonaanbod, maar op het forum kan veel gemakkelijker gecommuniceerd worden daarover. Zo zijn links te maken, groepen te maken, mensen uit te nodigen en afbeeldingen te plaatsen. Daarom linken we alle advertenties ook door naar de oranje categorieën op het forum.
  • Sommige woonvraagstukken gaan leiden tot nieuwe oplossingen, waar de woningmarkt nog geen antwoord op heeft, of wat we gezamenlijk willen realiseren. Nieuwe projecten die we kunnen gaan uitwerken met elkaar. Dat noemen we Floqz | Ideas. De rode categorieën gaan over het bedenken van Floqz | Ideas, of over bestaande Floqz | Ideas, die op onze website staan genoemd.
  • Omdat we begrijpen dat sommige onderwerpen meer met een doelgroep specifiek te maken hebben, hebben we ook 3 categorieën. gemaakt, die voor veelvoorkomende groepen op de woningmarkt interessant zijn: Starters, Doorstromers en Senioren. Dat zijn de blauwe categorieën.
  • Tot slot willen we ook een plek geven om over het nieuws in gesprek te kunnen gaan en alle onderwerpen die zich niet laten voegen in voorgaande categorieën een plek kunnen geven. Daarom zijn er de grijze categorieën “Overig” en “In het Nieuws” aangemaakt.

Antwoord op jouw vraag

Ontmoet de experts op het forum

Sander Bos

Sander Bos

Barbara Maiburg

Barbara Maiburg

Adri Hofenk

Adri Hofenk

Henry Bos

Henry Bos

Nawal Imaankaf

Nawal Imaankaf

Meld je aan bij Floqz en praat ook mee op het forum

Heb je al een account? Klik hier om naar het forum te gaan

Het forum

Download nu de app

Om het forum gemakkelijker te kunnen gebruiken, kun je ook de app installeren.

  1. Ga naar de App Store en zoek op “discourse”.
  2. Installeer deze app op je telefoon of tablet.
  3. vervolgens open je de app en voeg je met het plus een forum toe. De naam van ons forum is forum.floqz.nl.
  4. Er wordt dan gevraagd of je wilt inloggen met je account. Als dat is gebeurd, druk je op de “autoriseren” knop en je kunt het forum op via de app.