Geplande WoonEvents

Een WoonEvent bezoeken is gratis. Onderstaand tref je de WoonEvents die georganiseerd worden. Deze lijst wordt regelmatig bijgewerkt.

Meer weten? Lees hier wat een WoonEvent inhoudt.

“Door de gesprekken met Floqz is mijn beeld verruimd van wat er mogelijk is!”

– R. Roukema
(woningzoekende)

Schrijf je hier gratis in voor een Floqz WoonEvent

Floqz op de Woonbeurs Den Haag

Zaterdag 2 november a.s. bent u van 10.00 tot 17.00 uur van harte welkom in de Grote Kerk in het centrum van Den Haag voor de Woonbeurs Den Haag + Regio.

Op de Woonbeurs Den Haag staat het Floqz-team klaar om met jou verder te kijken dan Funda en Woonnet. Natuurlijk kennen we de gebruikelijke oplossingen en kijken we daarin graag met je mee. Maar we zijn er ook voor minder standaard oplossingen en hoe je die kunt onderzoeken. Heb je bijvoorbeeld al eens gedacht aan samen bouwen, woonruimte splitsen, kantoren verbouwen, ruilen of een tiny house plaatsen op die droomplek bij jou in de gemeente? Wij bedenken met jou en met andere woningzoekenden hoe jij of jullie de volgende stap kunnen zetten.

Ook online zijn we actief. Je kunt live je ‘ik zoek’-wens plaatsen op Floqz.nl of een kijkje nemen bij het aanbod op de site.

Meer info op: https://woonbeursdenhaag.nl/ 

Wil je op de hoogte blijven van de komende WoonEvents?

Mogelijk organiseert Floqz nog een WoonEvent bij jou in de buurt. Wil je op de hoogte blijven? Laat dan hieronder je emailadres achter en ontvang een uitnodiging voor een volgend WoonEvent en schrijf je als eerste in!