Geplande WoonEvents

Een WoonEvent bezoeken is gratis. Hieronder de WoonEvents die georganiseerd worden. Deze lijst wordt regelmatig bijgewerkt.

Gorinchem (Online) - 18 augustus

Dinsdagavond 18 augustus, om 19:30 uur.

Doe jij mee met ons online-WoonEvent in de stad Gorinchem? In 1 uur tijd gaan we met de online video-app Zoom, brainstormen om jou, samen met andere gelijkgestemde woningzoekenden te helpen aan “onbekende woonoplossingen”. De woningmarkt is een lastige, zeker in Corona tijd, maar wat kunnen we samen voor andere oplossingen bedenken? Wij brainstormen met je mee. Er zijn geen kosten aan verbonden en verwachten alleen jouw actieve bijdrage aan de brainstorm. 

Locatie:
Online via Zoom.us

Doe je met ons mee? Schrijf je dan gratis in en selecteer het thema dat jou past.

Veenendaal (Online) - 19 augustus

Woensdagavond 19 augustus, om 19:30 uur.

Doe jij mee met ons online-WoonEvent in de stad Veenendaal? In 1 uur tijd gaan we met de online video-app Zoom, brainstormen om jou, samen met andere gelijkgestemde woningzoekenden te helpen aan “onbekende woonoplossingen”. De woningmarkt is een lastige, zeker in Corona tijd, maar wat kunnen we samen voor andere oplossingen bedenken? Wij brainstormen met je mee. Er zijn geen kosten aan verbonden en verwachten alleen jouw actieve bijdrage aan de brainstorm. 

Locatie:
Online via Zoom.us

Doe je met ons mee? Schrijf je dan gratis in en selecteer het thema dat jou past.

Gouda (Online) - 20 augustus

donderdagavond 20 augustus, om 19:30 uur.

Doe jij mee met ons online-WoonEvent in de stad Gouda? In 1 uur tijd gaan we met de online video-app Zoom, brainstormen om jou, samen met andere gelijkgestemde woningzoekenden te helpen aan “onbekende woonoplossingen”. De woningmarkt is een lastige, zeker in Corona tijd, maar wat kunnen we samen voor andere oplossingen bedenken? Wij brainstormen met je mee. Er zijn geen kosten aan verbonden en verwachten alleen jouw actieve bijdrage aan de brainstorm. 

Locatie:
Online via Zoom.us

Doe je met ons mee? Schrijf je dan gratis in en selecteer het thema dat jou past.

Amersfoort - 28 september

Maandag 6 april om 20:00u
Nieuwe datum: 28 september

In verband met Corona wijzigingen kunnen optreden in het programma en dat ingeschrevenen nog nader worden geïnformeerd over het Corona-protocol dat we hanteren.

Locatie:

De Observant
Stadhuisplein 7
3811 LM Amersfoort

 

                                

 

Amersfoort (Online) - 05 oktober

maandagavond 05 oktober, om 19:30 uur.

Doe jij mee met ons online-WoonEvent in de stad Amersfoort? In 1 uur tijd gaan we met de online video-app Zoom, brainstormen om jou, samen met andere gelijkgestemde woningzoekenden te helpen aan “onbekende woonoplossingen”. De woningmarkt is een lastige, zeker in Corona tijd, maar wat kunnen we samen voor andere oplossingen bedenken? Wij brainstormen met je mee. Er zijn geen kosten aan verbonden en verwachten alleen jouw actieve bijdrage aan de brainstorm. 

Locatie:
Online via Zoom.us 

                                

Doe je met ons mee? Schrijf je dan gratis in en selecteer het thema dat jou past.

Wil je op de hoogte blijven?

Mogelijk organiseert Floqz nog een WoonEvent bij jou in de buurt. Wil je op de hoogte blijven? Laat dan hieronder je emailadres achter en ontvang een uitnodiging voor een volgend WoonEvent en schrijf je als eerste in!
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly