Appartement te huur als zorg nodig is dan is dat ook mogelijk

Beschrijving wat de woonplek of woondienst te bieden heeft:

Het multifunctioneel centrum Buurderij De Lage Hof is dé plaats voor ontmoeting en participatie voor de inwoners van Overasselt, Nederasselt en daarbuiten. Met een agrarisch museum, dagbesteding voor ouderen en een gezellig huiskamercafé. Op het terrein van de Buurderij is ook het zorgcentrum de Lage Hof gelegen.

Ruim 100 vrijwilligers zijn actief in de Buurderij. Zij organiseren vele activiteiten voor jong en oud, vaak gerelateerd aan het leven op het platteland. Kortom, de sfeer van landelijk leven combineren met de goede kanten van samenleven: elkaar ontmoeten, voor elkaar zorgen en (met elkaar) zinvol bezig zijn.

Er is een huiskamercafé en museum

U kunt bij de Buurderij ook zelfstandig wonen. Wanneer er toch zorg nodig is dan kan dat georganiseerd worden.

Beschrijving van de aangeboden woonplek of woondienst:

Appartement te huur in Overasselt, Gemeente Heumen Ook wanneer u een planbare zorgvraag heeft kunt u bij ons terecht. In Overasselt, boven de Buurderij de Lage Hof op de eerste etage, heeft Malderburch per direct een appartement te huur. Er is een vrije opgang, met lift en trappenhuis. Het appartement heeft een huiskamer, met open keuken en apparatuur. Een slaapkamer en een badkamer. Huurprijs is (ongeveer)€ 555,- en de servicekosten zijn 120,- per maand. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mevr R van Veen (zorgbemiddelaar Malderburch) via 024-3570570

Details

Regio: Arnhem / Nijmegen e.o.

Termijn: Per direct

Koop/huur: Huurwoning

Prijs: €750

Aanbieder: Malderburch

Hoe wil jij wonen?

Floqz verbindt jouw woonvraag met aanbod, inspiratie en gelijkgestemden. Door een zoekadvertentie te plaatsen word je vindbaar voor aanbieders.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This