Appartement

Beschrijving van wat de woning moet bieden:

Ik zoek een locatie dichtbij het centrum zodat ik, zeker als ik wat ouder word gemakkelijk alle voorzieningen kan bereiken. Parkeergelegenheid aanwezig en wellicht een gezamenlijke tuin of ontmoetingsplek.

 • : Ik zoek een kleinschalig appartementen complex waar contacten met de bewoners toegankelijk is door het ontwerp van het gebouw. Het appartement van ongeveer 100 m2 moet een balkon hebben waar je ruim kunt zitten en dat niet tussen twee blinde muren is ingeklemd.

Beschrijving van de gewenste woonplek:

Ik zoek een kleinschalig appartementen complex waar contacten met de bewoners toegankelijk is door het ontwerp van het gebouw. Het appartement van ongeveer 100 m2 moet een balkon hebben waar je ruim kunt zitten en dat niet tussen twee blinde muren is ingeklemd.

Details

Zoekgebied/regio: Amersfoort / Noord-Veluwe / Zeewolde e.o.
Termijn: Langer dan een jaar
Koopprijs: In overleg
Naam: Thea Dikhuijse

3 Reacties

 1. Beste Thea,

  Mooie woonvraag. Zeker ook goed om mee te nemen naar het WoonEvent van Amersfoort op 6 april.
  Ik maak uit je woonvraag op dat je niet direct een woning nodig hebt. Dat geeft meer mogelijkheden op deze woningmarkt, waarin het aanbod schaars is. Waarschijnlijk is het ook verstandig om je in te schrijven voor de nieuwsbrief wonen van de gemeente? Daar zal voor wat betreft de nieuwbouw veel kennis worden ontsloten. https://tracking.amersfoort.nl/w/8471/ab35c00cba15a477c1313f49dc3e0f63/0
  Het WoonEvent van 27 januari liet zien dat veel woningzoekenden geen goed overzicht hebben van het aanbod en waar dat op internet te vinden is. De gemeente werd gevraagd of er iets van een verzamel-site te maken was. Interessant idee, maar niet morgen gerealiseerd. In ieder geval is de nieuwsbrief al een goede eerste stap.

  Antwoord
 2. Beste Sander, bedankt voor je reactie. Dat is een goede tip en ik heb me inmiddels aangemeld voor de betreffende nieuwsbrief.
  Ik heb inderdaad niet echt haast maar hoop wel binnen nu en een jaar of twee/drie een nieuw huis te hebben gevonden.

  Antwoord
  • Een mooie periode om rustig te onderzoeken wat er mogelijk is en wat er op je pad komt!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het kan veel slimmer!

Floqz wil de individuele woningzoekende aan het stuur zetten. Hoe kunnen we vanuit de woningvraag op zoek gaan naar goede woonoplossingen? Op naar een kanteling op de woningmarkt!

Share This