Floqz | Idea

Boerderij Wonen

Dit Floqz | Idea is gecreëerd op het WoonEvent van maandagavond 28 september. Het heeft de naam Boerderij wonen gekregen. Kunnen er extra woningen op een erf worden geplaatst in het buitengebied? Dit zou een community kunnen opleveren en een mix kunnen zijn van jong&oud. Is er een mogelijkheid om een boerderij te vinden, waarvan de agrariër op termijn gaat stoppen en mede bewoner wordt van de community, die transformeert van tijdelijke bewoning naar permanente bewoning. Een vloeiend stop proces van de agrariër.

Een eerste overleg heeft plaatsgevonden. Een volgend overleg is nog niet ingepland. Geïnteresseerd? Geef je dan op via info@floqz.nl of door onderstaand een reactie te geven.

  Details

  Regio: Amersfoort / Noord-Veluwe / Zeewolde e.o.

  Termijn: Langer dan een jaar

  Partners:

  Data

  Een volgend overleg is nog niet ingepland.

  Hoe wil jij wonen?

  Floqz verbindt jouw woonvraag met aanbod, inspiratie en gelijkgestemden. Door een zoekadvertentie te plaatsen word je vindbaar voor aanbieders.

  8 Reacties

   • Interessante link Pieter. Ben je geïnteresseerd om mee te doen?

    Antwoord
  1. Graag blijf ik op de hoogte.
   M.v.gr. Paul Bos

   Antwoord
   • Hoi Paul,

    We organiseren op vrijdag 27 november om 15:00 een eerste verkenning met geïnteresseerden via Zoom. Als dit jou schikt, stuur ik je de Zoom-link.

    Antwoord
  2. Ja ik heb interesse!

   Antwoord
   • Hoi Mirjam,

    Kun je jouw mailadres toesturen aan sander@floqz.nl? Dan stuur ik de uitnodiging voor de sessie vrijdag toe. Vrijdag 27 november om 15:00 gaan we dit Floqz | Idea verder vormgeven.

    Antwoord
  3. Ja ik heb interesse!

   Antwoord
   • Hoi Johan, leuk. Ik breng je graag even op de hoogte. Zou je je tel nr naar sander@floqz.nl kunnen sturen? Dan bel ik je vrijdag even.

    Antwoord

  Een reactie versturen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Share This