Floqz | Idea

Van Industrie/ bedrijfsbestemming naar Wonen

Dit Floqz | Idea is ontstaan tijdens het WoonEvent in Amersfoort en vraagt zich af of woningzoekenden gezamenlijk een bedrijfsgebouw kunnen omzetten naar een woongebouw. Het betreffende gebouw wordt gezocht in de provincie Utrecht.

Het idee wordt momenteel verder uitgewerkt, met uitwerkingssessies. Inmiddels worden enkele locaties met de groep onderzocht. Geïnteresseerd? Geef je dan op via info@floqz.nl of via een reactie onder deze advertentie.

  Details

  Regio: Amersfoort / Noord-Veluwe / Zeewolde e.o.

  Termijn: Langer dan een jaar

  Partners:

  Data

  Het volgende overleg wordt spoedig gepland. Het laatste overleg vond plaats in september 2021.

  Hoe wil jij wonen?

  Floqz verbindt jouw woonvraag met aanbod, inspiratie en gelijkgestemden. Door een zoekadvertentie te plaatsen word je vindbaar voor aanbieders.

  4 Reacties

  1. Ik vind de idee om een bedrijfsgebouw om te zetten naar een woongebouw best interessant zolang het geen woongebouw betreft puur voor senioren 😉

   Ik zou dan ook graag betrokken worden bij de komende uitwerkingssessies.

   met een vriendelijke groet
   Fred Oosterhuis

   Antwoord
   • Hoi Fred,

    Het idee is inderdaad geopperd. Er zijn nog geen deelnemers die dit idee willen volgen. Je bent de eerste. Mogelijk kunnen we dit idee wel samen verder brengen en volgens onze procesgang volwassen maken. Sta je daarvoor open? Dan bellen we volgende week even met elkaar.

    Antwoord
  2. Lijkt me tof om, indien het nog mogelijk is, verder mee te denken aan een uitwerking van deze ideeën. Ik ben namelijk enorm gefrustreerd, omdat ik geen betaalbare woning kan vinden in de omgeving van mijn werk (terwijl er genoeg kantoorruimte leeg staat). En ik heb tijdens het WoonEvent meegedacht aan bijvoorbeeld een gecombineerd kantoor/woon pand, waar de werkgever aan een stuk van de lasten meebetaalt. Of je de mogelijkheid hebt om te wonen in een voormalig kantoorpand waar flex ruimtes aanwezig zijn, zodat je toch enigszins “thuis” kan werken.

   Antwoord
   • Hoi Andrej,

    Ik begrijp de frustratie. Leuk dat je ook voor dit idee openstaat. Zijn er voor jou en Fred nog meer geïnteresseerden in jullie netwerk, zodat we een startersgroep zouden kunnen vormen?

    Antwoord

  Een reactie versturen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Share This