Floqz | Ideas: Samen een woongebouw voor starters realiseren in Amersfoort

Beschrijving wat de woonplek of woondienst te bieden heeft:

Tijdens het WoonEvent in Amersfoort zijn diverse woon-ideeën geopperd door woningzoekenden. Deze ideeën noemen we Floqz | Ideas.
Een van de ideeën is om met starters een gezamenlijk woningbouwproject op te starten. Daarbij wordt vooral gesproken over het herontwikkelen van een bestaand gebouw, dat zijn functie is verloren. Gezamenlijkheid is belangrijk, maar ook een combinatie met sociaal maatschappelijk functies. Duurzaamheid staat ook hoog in het vaandel. Tot slot is betaalbaarheid belangrijk en diversiteit. Diversiteit in bewoners, alswel diversiteit van eigendomconstructies.

  • : De woonplek is zwaar afhankelijk van de beschikbaarheid. Er wordt gesproken over studio-achtige woningen, met een eigen keuken en badkamer en een gezamenlijke ruimte, zoals een sportruimte of gezamenlijke woonkamer. De woonprijzen worden in het sociale segment redelijk gevonden (600,- per maand is genoemd).

Beschrijving van de aangeboden woonplek of woondienst:

De woonplek is zwaar afhankelijk van de beschikbaarheid. Er wordt gesproken over studio-achtige woningen, met een eigen keuken en badkamer en een gezamenlijke ruimte, zoals een sportruimte of gezamenlijke woonkamer. De woonprijzen worden in het sociale segment redelijk gevonden (600,- per maand is genoemd).

Details

Zoekgebied/regio: Amersfoort / Noord-Veluwe / Zeewolde e.o.
Termijn: Langer dan een jaar
Naam: Sander Bos

1 Reactie

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het kan veel slimmer!

Floqz wil de individuele woningzoekende aan het stuur zetten. Hoe kunnen we vanuit de woningvraag op zoek gaan naar goede woonoplossingen? Op naar een kanteling op de woningmarkt!

Share This