Floqz | Ideas: Tijdelijk wonen in Amersfoort

Beschrijving wat de woonplek of woondienst te bieden heeft:

Tijdens het WoonEvent in Amersfoort zijn diverse woon-ideeën geopperd door woningzoekenden. Deze ideeën noemen we Floqz | Ideas.
Een van de ideeën is om een tijdelijke woonvorm te organiseren. Dat kan in leegstaande gebouwen. De tijdelijkheid vraagt om flexibiliteit en is ook enigszins avontuurlijk. 5 volgers hebben aangegeven om dit te volgen.

Beschrijving van de aangeboden woonplek of woondienst:

Er is nog weinig duidelijkheid over hoe de woonplek eruit moet komen te zien. Op maandagavond 9 maart van 19:00-20:00 gaan we deze Floqz | Ideas verder onderzoeken, definiëren en vormgeven in Wijkcentrum het Klokhuis aan de Weberstraat 2 in Amersfoort. Er is plek voor 15 personen. Bezoekers van het WoonEvent die hebben aangegeven dit Floqz | Ideas te willen volgen krijgen een uitnodiging en hebben voorrang. Was je hier niet bij aanwezig, maar ben je wel geïnteresseerd en wil je aansluiten? Reageer dan op dit Floqz | Ideas.

Details

Regio: Amersfoort / Noord-Veluwe / Zeewolde e.o.

Termijn: Per direct

Koop/huur: Huurwoning

Prijs:

Aanbieder: Sander

Hoe wil jij wonen?

Floqz verbindt jouw woonvraag met aanbod, inspiratie en gelijkgestemden. Door een zoekadvertentie te plaatsen word je vindbaar voor aanbieders.

1 Reactie

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

Share This