Floqz | Ideas: Tiny Houses in Amersfoort

Beschrijving wat de woonplek of woondienst te bieden heeft:

Tijdens het WoonEvent in Amersfoort zijn diverse woon-ideeën geopperd door woningzoekenden. Deze ideeën noemen we Floqz | Ideas. 2 uitgedachte ideeën hadden veel overeenkomsten en gingen over het ontwikkelen van Tiny Houses in Amersfoort. In totaal 12 deelnemers van het WoonEvent wilden dit idee verder brengen/volgen.
Bij het idee gaat het om tijdelijkheid, avontuurlijk wonen en flexibel wonen.

  • : De deelnemers hebben aangegeven vooral voor minimaal een jaar ergens in de stad Amersfoort plek te zoeken. De Tiny houses zijn benoemd als containerachtige woningen, die energieneutraal vorm gegeven worden. Dit idee wordt met de gemeente op 3 februari besproken en mogelijk verder verkend / uitgewerkt met een professionele partner. Geïnteresseerd? Laat het dan weten door een reactie achter te laten en we houden je op de hoogte van het vervolg.

Beschrijving van de aangeboden woonplek of woondienst:

De deelnemers hebben aangegeven vooral voor minimaal een jaar ergens in de stad Amersfoort plek te zoeken. De Tiny houses zijn benoemd als containerachtige woningen, die energieneutraal vorm gegeven worden. Dit idee wordt met de gemeente op 3 februari besproken en mogelijk verder verkend / uitgewerkt met een professionele partner. Geïnteresseerd? Laat het dan weten door een reactie achter te laten en we houden je op de hoogte van het vervolg.

Details

Zoekgebied/regio: Amersfoort / Noord-Veluwe / Zeewolde e.o.
Termijn: Langer dan een jaar
Naam: Sander Bos

3 Reacties

  1. Ja ik ben geïnteresseerd in dit project!

    Antwoord
    • Leuk! We houden je op de hoogte.

      Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het kan veel slimmer!

Floqz wil de individuele woningzoekende aan het stuur zetten. Hoe kunnen we vanuit de woningvraag op zoek gaan naar goede woonoplossingen? Op naar een kanteling op de woningmarkt!

Share This