Locatie voor Wooninitiatief gezocht

Beschrijving van wat de woning moet bieden:

In Zeist is een ouderinitiatief gestart voor een groep jongvolwassenen met autisme. Inmiddels is er een groep van ongeveer 15 ouderparen van toekomstige bewoners die hieraan meewerken. Wooninitiatief ‘Authentiek’ Zeist is een initiatief voor jongvolwassenen met autisme en een gemiddelde tot hogere intelligentie. De toekomstige bewoners moeten de regie over hun leven in eigen handen willen nemen, hun eigen voordeur kunnen beheren, open staan voor begeleiding op maat en een eigen inkomen uit werk of uitkering hebben. We willen graag een groep vormen met bewoners die elkaars goede buur zijn en elkaar ook kunnen ondersteunen bijvoorbeeld op sociaal vlak. Waar komt het wooninitiatief? Er is momenteel nog geen passende locatie gevonden. Hier zal naar gezocht worden in nauw overleg met de ouders/vertegenwoordigers, gemeente Zeist en de woning- coöperaties. Heb je een locatie tip? Of heb je iemand binnen je netwerk die hierbij kan helpen? Dan kun je een e-mail sturen naar de contactpersoon van Authentiek Zeist.

Beschrijving van de gewenste woonplek:

Een woonplek • met begeleiding op maat en met aandacht voor zelfontwikkeling • in een eigen appartement • met structuur en voorspelbaarheid • waar je kunt wonen zolang het voor jou de juiste plek is • waar het veilig en vertrouwd is • waar er aandacht voor sociale contacten is • waar winkels en andere voorzieningen in de buurt zijn

Bekende oplossingen zijn:

Details

Regio: Utrecht regio

Termijn: Per direct

Koop/huur: Huurwoning

Situatie: Overig
Woonoplossing:

Hoe wil jij wonen?

Floqz verbindt jouw woonvraag met aanbod, inspiratie en gelijkgestemden. Door een zoekadvertentie te plaatsen word je vindbaar voor aanbieders.

Meer weten over deze Woonvraag?

Dit onderdeel is beschikbaar voor mensen met een Floqz account. Doe mee en krijg toegang tot de kennis, advertenties en hulp van Floqz en haar community.

Heb je al een account? Inloggen

Share This