Moet spoed gezocht!

Beschrijving van wat de woning moet bieden:

Wij zoeken een leuk plekje wat goed bereikbaar is met het OV (wij hebben namelijk beiden geen rijbewijs). In verband met uitgaan en bezoek vinden wij een nachtnet wel wenselijk (ook bussen). Wij vinden wonen in een gemeenschapsvorm erg leuk. Dat hebben wij nu ook in onze tijdelijke woning. Daar hebben wij een kookclubje en een spelletjesclubje. Maar wonen op deze manier is geen vereiste. Wij zoeken nu in de volgende steden: Utrecht en rondom Utrecht (Nieuwegein, Zeist, Houten, etc). Rotterdam, Schiedam, Gouda, Amsterdam, Amersfoort, Breukelen, Hilversum, Arnhem, Den haag.

Beschrijving van de gewenste woonplek:

We hebben een sterke voorkeur voor eigen douche en wc. Ivm werk zijn 2 aparte ruimtes belangrijk (dus iig een aparte woonkamer/keuken en een slaapkamer). Verder zijn we snel tevreden.

Details

Regio: utrecht_regio

Termijn: per_direct

Koop/huur: huurwoning

Prijs: €750
Situatie: Starters
Woonoplossing: Tiny house | Nieuwbouw | Overig | Financieel | Water woning | Appartement | Woning

Naam: Tjalf Wouda

Hoe wil jij wonen?

Floqz verbindt jouw woonvraag met aanbod, inspiratie en gelijkgestemden. Door een zoekadvertentie te plaatsen word je vindbaar voor aanbieders.

1 Reactie

  1. Hoi Tjalf,

    Leuk dat je op onze site je woonvraag hebt geplaatst. Op zich is het vinden van de plek in een wooncommunity nog best uitdagend (zoals overigens elke woonvraag momenteel uitdagend is om in te vullen). Ik zie staan dat jullie ook in de Tiny House gemeenschap geïnteresseerd zijn? Hebben jullie ook al eens op de volgende advertentie https://floqz.nl/vraag_aanbod/tinyfindy-2/ gekeken?
    Daarnaast is het interessant ook dit initiatief in de gaten te houden. Mogelijk dat we daar spoedig ook een rol in gaan spelen: https://floqz.nl/vraag_aanbod/floqz-ideas-tiny-houses-in-amersfoort/

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This