Team

Ons verhaal

Sander Bos

Sander Bos

Co-founder

Adri Hofenk

Adri Hofenk

Co-founder

Sander Bos: Mijn achtergrond ligt in de volkshuisvesting en het vastgoedmanagement. In 2001 ben ik afgestudeerd aan de TU Delft, opleiding Bouwkunde en sinds die tijd ben ik werkzaam bij adviesbureaus en woningbouwcorporaties. Mij interesseert de enorme regulering van de woningmarkt, die veelal nog voortkomt uit tijden van schaarste en een sociaal gevoel. Met name sociale huurwoningen moeten netjes en gelijkwaardig verdeeld worden. Steeds vaker kom ik erachter dat dit leidt tot asociale verdelingen. Mensen zijn onderdeel van een groter systeem geworden en hebben er moeite mee om een eigen invulling op het gebied van wonen te vinden. Zeker in de zwaar gereguleerde sociale huursector. Het wordt tijd voor verandering door de mens weer centraal te stellen en met elkaar mogelijkheden te ontdekken en te creëren op de woningmarkt. Dat zie ik met Floqz mogelijk worden.
Adri Hofenk: Floqz is voor mij de verwezenlijking van een droom, daar wil ik mij voor meer dan 100% voor inzetten. Ik breng mijn enthousiasme, conceptueel denkvermogen, netwerken, kennis van organisatie, financiën en consultancy in. Mijn rol als ‘co-founder’ van Floqz is conceptontwikkelaar, ambassadeur/inspirator (pre-sales, presentaties, symposia), adviseur, verbinder van en in netwerken en verantwoordelijkheid voor de financiën en bedrijfsvoering van Floqz. Ik heb jarenlange ervaring in uiteenlopende organisaties op het gebied van consultancy, bedrijfsvoering en management.
Floqz is Floqz dankzij een team enthousiaste, deskundige en betrokken mede-wegbereiders. Ze verzorgen met ons de website, sociale media, WoonEvents, blogs en woonverhalen. Zonder dit team was Floqz geen Floqz. Wil je ons team leren kennen of instappen? Leuk!