Ons Mooie Huis is een kleinschalige woonvoorziening waar ruimte is voor 4 nieuwe bewoners

Beschrijving wat de woonplek of woondienst te bieden heeft:

Het woon-zorg concept van Ons Mooie Huis is bedoeld voor volwassenen (vanaf 18 jaar) met een verstandelijke beperking met een zorgzwaartepakket van VG3 tot en met VG6. De zorg- en begeleidingsvraag van de bewoners is leidend voor de aangeboden zorg en begeleiding.
Ons Mooie Huis is het (t)huis van onze bewoners waarbij we als begeleiding de stabiele en veilige sfeer willen creëren zodat onze bewoners zich zo optimaal kunnen ontplooien.

Momenteel zijn er nog 4 appartementen beschikbaar.

Beschrijving van de aangeboden woonplek of woondienst:

Ons Mooie Huis
Ons Mooie Huis wenst onze bewoners een zeer liefdevol, warm, gezellig en veilige thuis toe. In dit huis is iedereen uniek en mag er zijn. Als begeleiding zullen wij er alles aan doen om aan te sluiten op de behoeftes en wensen van de bewoner.
Ons Mooie Huis is een kleinschalige woonvoorziening, waar in een huiselijke sfeer zorg geboden wordt aan mensen met een verstandelijke beperking. De woning is gelegen in het mooie en gemoedelijke, maar levendige dorp Kockengen. Wij bieden de bewoners gezelligheid, liefdevolle begeleiding, verschillende uitjes en ruimte om zichzelf te zijn. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door onze enthousiaste vrijwilligers en onze betrokken begeleiders.

JEZELF ZIJN
De locatie beschikt over 9 appartementen. De appartementen hebben allemaal een eigen keukenblok en badkamer met toilet, douche of bad.

GEZELLIGHEID
Er is een gezamenlijke keuken waar we gezellig koken en eten. In de huiskamer is er de mogelijkheid om samen te zijn, om spelletjes te spelen, televisie te kijken, te borrelen en nog veel meer gezellige dingen.

ONTWIKKELING
Elke bewoner is uniek en mag er zijn. Als begeleiding zullen wij er alles aan doen om aan te sluiten op de behoeftes en wensen die er op dat moment spelen.

VEILIGHEID
In het karakteristieke dorp Kockengen is Ons Mooie Huis erg geliefd. Met enkele winkels en de supermarkt op loopafstand is de ligging ideaal. Ook de huisarts en de apotheek zijn nabij de woning.

Details

Regio: Utrecht regio

Termijn: Per direct

Koop/huur: Huurwoning

Prijs: €0

Aanbieder: Barbara Maiburg

Hoe wil jij wonen?

Floqz verbindt jouw woonvraag met aanbod, inspiratie en gelijkgestemden. Door een zoekadvertentie te plaatsen word je vindbaar voor aanbieders.

Share This