Vorige WoonEvents

Lees hier de verslagen van vorige WoonEvents

Of bekijk hier het beeldverslag.

Verslag Woerden

Op woensdag 6 februari 2019 organiseerden we het 5e WoonEvent voor mensen met een middeninkomen, maar dit keer ook voor mensen met een laag inkomen. Het WoonEvent vond plaats in Woerden, we waren te gast in de Kapel Weddesteyn…
Lees verder..

Verslag Utrecht (deel 2)

Op woensdag 7 november 2018 organiseerden we het 4e WoonEvent voor mensen met een middeninkomen. Het WoonEvent vond plaats in Utrecht, maar dit keer in Zuilen. We waren te gast bij de Colour Kitchen..
Lees verder..

Verslag Utrecht (deel 1)

Op woensdag 3 oktober 2018 vond het WoonEvent voor mensen met een middeninkomen plaats in Utrecht, de Stadstuin. Het is het eerste WoonEvent in een serie van 6, waarbij de provincie Utrecht Floqz ondersteunt..
Lees verder..

Verslag Breukelen

Op donderdag 11 oktober 2018 vond het WoonEvent voor mensen met een middeninkomen plaats in Breukelen (gemeente Stichtse Vecht), in het Cultuurhuis. Het was het tweede WoonEvent in een serie van 6..
Lees verder..

Verslag Nieuwegein

Op woensdag 18 januari 2018 vond het WoonEvent Nieuwegein voor mensen met een middeninkomen plaats in buurtplein de Batau. Dat organiseerden wij niet alleen. De navolgende samenwerkingspartijen hebben het WoonEvent mede..
Lees verder..